Internet TV

Friday, June 24, 2011

Program Motivasi ''Ibu Bapa Cemerlang, Anak Gemilang'Persatuan Ibu Bapa dan Guru dengan kerjasama Unit Bimbingan dan Kaunseling SMK Serian telah menganjurkan program motivasi pada 22-23 Jun 2011 bertempat di Dewan Masyarakat Serian. Ceramah motivasi disampaikan oleh Perunding Motivasi En.Awang Kurshardi Bin Awang Putra. Program ini melibatkan pelajar yang bakal menduduki peperiksaan PMR, SPM dan STPM 2011. Berikut sebahagian gambar pelajar tingkatan 3 yang mengikuti ceramah tersebut.
En. Awang Kurshardi bersama pelajar ketika sesi penerangan mengenai konsep PDTT (Pandang, Dengar,Tanya,Tulis)


En Awang Kushardi Bin Awang Putra bersama-sama En Awang Reduan (YDP PIBG SMK Serian) dan En. Ensnat Hj Sauari (PK1,SMK Serian) ketika sesi penyampaian cenderahati.

5 comments:

gniuzzthug said...

saya dengar programe itu amat baik sekali. tahniah kpd semua

gniuzzthug said...

ada gambar ke.. tlglah tayang kan.

GBK Merbau said...

sy dgr penceramah ini (en kushardi putra)hebat. sering hadir jugak ke seluruh satawak dan Sabah. berapa kos penceramah yg pihak sekolah @ Pibg keluarkan?

GBK Merbau said...

salam sejahtera. saya dgr penceramah jemputan ini sgt hebat. namanya sering memberi ceramah di seluruh sarawak dan sabah. member kat labuanpun beritahu perkara yg sama. Berapa kos penceramah yg pihak sekolah sumbangkan kepada penceramah ini?

anova said...

Bagaimana nak hubungi Encik Awang Kushardi ?.boleh bagi nombor hp? Tq